TALVI
Heinän vitamiinit ja ravinteet haihtuvat talvikuukausien kuluessa. Laidunajan ulkopuolella on tärkeä huolehtia riittävästä vitamiinien saannista. Erityisesti E-vitamiini on tärkeä ja siihen ehdoton tuote on 100 % luonnollinen CdGE. Muita vitamiineja saa hyvin täydennetty. mm. ruusunmarjalla, tyrnillä, voikukanlehdellä, nokkosella, siankärsämölä, mustaherukanlehdellä ja -marjoilla, punajuurella, rakkolevällä sekä erilaisilla siemenillä. Erityisesti vanhoilla hevosilla kylmä ilma saattaa käydä niveliin ja jäykistää niitä. Tätä voi yrittää helpottaa mm. sarviapilan siemenillä, boswellia serratalla, ruusunmarjalla, pirunkouralla ja msm-inkiväärillä.
KEVÄT
Karvanvaihtoaika! Karvanvaihto käy työstä ja siksi hevonen tarvitsee karvanvaihtokaudella tavallista enemmän energiaa. Oluthiiva ja spirulina ovat erinomaisia tuotteita karvanvaihdon avustamiseen. Keväällä virkistäviä kasveja ovat mm. siankärsämö, nokkonen ja punajuuri sekä siitepöly. Keväällä moni hevonen alkaa hamuta maasta tuoksuvia juuria, ja sitä voi pyrkiä vähentämään mm. lisäämällä ruokaan voikukanjuurta tai bentoniittisavea.
KESÄ
Kesä ja kärpäset! Kookosöljy, kamomilla ja kehäkukka rauhoittavat kutisevaa ja ärtynyttä ihoa. Valkosipulilla, munkinpippurilla, laventelilla ja sitruunamelissalla on hyönteisiä karkottavia ominaisuuksia. Electrolyte Up on 100 % sokeriton, mutta superherkullinen elektrolyyttitasapainottaja. Mash the Pony houkuttaa nirsonkin hevosen juomaan kesäkuumalla ja auttaa huolehtimaan nestetasapainosta.
SYKSY
Kostean kolea ilma saattaa aiheuttaa hengitystieongelmia. Deep Breath on yrttisekoitus hevosen hengitysteiden normaalin toiminnan tukemiseen. Myös timjami on monelle hyödyllinen hengitysteiden avaaja. Mustakuminan siemenet, valkosipuli, Immune Boost, siitepölyrakeet ja CdGVinegar auttavat tukemaan nor- maalia vastustuskykyä.